با گذشت ۵ سال از فتنه ۸۸ و رسیدن برخی از اصلاحاتی ها به مناصب و پست های حکومتی، برخی از فعالان فتنه، مانند محمد خاتمی ، این بار نه اما از راه شوراندن مردم به بهانه ی تقلب، بلکه از راه محکوم کردن نظام به برخی اتهامات، در پی ایجاد بی اعتمادی به انقلاب […]
با گذشت ۵ سال از فتنه ۸۸ و رسیدن برخی از اصلاحاتی ها به مناصب و پست های حکومتی، برخی از فعالان فتنه، مانند محمد خاتمی ، این بار نه اما از راه شوراندن مردم به بهانه ی تقلب، بلکه از راه محکوم کردن نظام به برخی اتهامات، در پی ایجاد بی اعتمادی به انقلاب و نظام و رهبری هستند، اما آنچه که بیشتر موجب تعجب است این که این افراد چگونه تنها پس از گذشت ۵ سال، اکنون خودشان را مدعی راستگویی، دلسوزی، آزادگی و … می دانند؟ و حال این که به رسم رطب خرده ای که نباید منع رطب کند، بهتر است مدعی برخی از امور نشوند که حقیقتاً اگر مسخره نباشد حداقل قابل باور نخواهد بود:
راستگویی و صداقت: کسانی که با طرح بزرگترین دروغ و تکرار آن، تقلب را اسم رمز فتنه قرار دادند، نمی توانند مدعی راستگویی و معلم صداقت باشند.
دموکراسی: کسانی که بر رأی اکثریت شوریدند و بدون هیچ دلیلی خواستار ابطال انتخابات مردمی شدند، چگونه می توانند مدعی دموکراسی و احترام به رأی مردم باشند؟
قانونگرایی: حقیقتاً چگونه می توان خارج از تمام مجاری قانونی اقدام به شورش خیابانی نمود و به عدم قانونگرایی دیگران معترض شد؟
عزت ایران: افرادی که چوب حراج بر عزت ایران زدند و از بیگانگان طلب یاری کردند و با تضییع انتخابات ۴۰ میلیونی، ایران و مسائل درونی ایران را خبر شبانه روزی ایام فتنه کردند، با چه رویی می توانند از عزت ایران صحبت کنند؟
منافع ملی: برخی که مدام به بهانه منافع ملی، کمک های ایران به جریان مقاومت را محکوم می کنند چگونه می توانند مدعی منافع ملی باشند در حالی که به خاطر کسب قدرت نامشروع، تمام منافع ملی داخلی و خارجی ایران را به خاطر فتنه به حراج گذاشتند؟
رأفت اسلامی: مگر می توان نگاه کینه توزانه و خشمگین برخی از این فتنه گران و حامیان شان را به نظام و رهبری و امت حزب الله فراموش کرد؟! مگر می توان باور کرد چنین افرادی که به جای “اشداءعلی الکفار و رحماء بینهم” دست دوستی به دشمنان قسم خورده اسلام دادند و “جمهوری ایرانی” را جایگزین “جمهوری اسلامی” خواستند، امروز مدعی رأفت اسلامی شوند؟
مشکلات معیشتی مردم: به راستی چگونه می توان به اظهارات فتنه گران و حامیان فتنه که از مشکلات معیشتی مردم اظهار نگرانی می کنند توجه کرد در حالی که همین ایشان به خاطر فتنه، در تشدید تحریم ها و حتی گرا دادن به دشمن در جهت فشار به مردم کوشیدند تا بتوانند انقلاب را تحت فشارهای توأمان داخلی و خارجی به زانو درآورند؟